Toimitusehdot

HINNAT
Hinnat on sidottu tehtaiden hintoihin, toimitusehtoihin sekä valuuttakursseihin.
Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

TOIMITUSEHTO
Vapaasti varastossamme Seinäjoella välimyyntivarauksin.

MAKSUEHTO
14 päivää netto

VIIVÄSTYSKORKO
Erääntyneistä laskuista perimme viivästyskoron, joka ilmenee laskusta.

VAKUUTUSMAKSU JA VAKUUTUSMAKSUVELOITUS
Lähetys on vakuutettu Suomen Helakeskus Oy:n toimesta. Lisäämme automaattisesti kaikkiin lähetyksiin vakuutusmaksuveloituksen, joka on 0,61 % lähetyksen kokonaisarvosta. Vahingon sattuessa ottakaa välittömästi yhteys meihin korvauksen saamiseksi.

TARKASTUSVELVOLLISUUS JA REKLAMAATIOT
Mahdolliset tuotteen laatua tai toimitusta koskevat huomautukset on ilmoitettava 7 vrk:n kuluessa siitä, kun rahdinkuljettaja on vastaanottanut tavaran.

Kuljetusvaurioiden osalta lähetys on tarkastettava heti lähetyksen saapuessa ostajalle ja sitä vastaanotettaessa. Kuljetusvauriot on merkittävä rahtikirjaan.

VASTUU TOIMITUKSESTA
Toimittaja ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle viivästyksestä eikä toimituksen virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

MUISTUTUKSET
Mahdolliset tavaran laatua tai toimituksia koskevat muistutukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

PALAUTUKSET
Mahdollisen palautuksen rahdin ja pakkauksen ym. kustannukset maksaa ostaja, kun kyse ei ole meidän tekemästämme virheestä. Palautuksista on ehdottomasti sovittava meidän kanssamme.
Mikäli tavara on moitteettomassa kunnossa, hyvitämme ostajalle 80% tavaran laskutushinnasta. Palautuksen yhteydessä on mainittava lähetyslistan ja/tai laskun numero.

PAKKAUKSET
Myymme tuotteet täysin pakkauksin. 

PAKKAUSKULUT JA LAVAVELOITUS
Pakkauskulut ja lavat veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

Muilta osin sovellamme teknisen kaupan sopimusehtoja.