Tervetuloa Puuseppäpäiville 2024

Tervetuloa puusepänteollisuuden ammattilaisten perinteisille avointen ovien päiville Seinäjoelle! Tänä vuonna ammattitapahtuma järjestetään 23.–24.5.2024 ja ovemme ovat avoinna molempina tapahtumapäivinä klo 9–16.

Tule tutustumaan uutuustuotteisiimme ja näe uudistettu showroomimme. Esimerkiksi Franken ja Salicen osastomme ovat kokeneet suuren muutoksen ja toiminnalliset tuotteet ovat esillä entistä paremmin! Tapahtumassa on mahdollista päästä vaikuttamaan myös mm. tuleviin tuotteisiimme ja palveluihimme. Katsasta samalla myös Puuseppäpäivien tarjouskampanjamme!

Showroomissamme esillä mm:

  • Grass Nova Pro laatikkosarjat Scala ja One väreissä valkoinen ja stone
  • Säilytysratkaisu-uutuudet ja Element Systemin musta ES32-järjestelmä
  • Salicen nostinsarjat
  • Bachmannin pistorasiauutuudet
  • Muatoan uutuusvalopeilit ja mittatilauspeilit
  • EvaBox laatikot
  • Suunnitteluohjelmat SinkIT ja Ledcut

Asiantuntijoita paikalla
Showroomissamme on tapahtumapäivien aikana paikalla oman myyntitiimimme lisäksi asiantuntijoita Grassilta, Frankelta, KWC:lta, Herrmans Målerilta, Bachmannilta Element Systemiltä ja Camarilta.

Kuljetuskustannukset kuriin: Eepeen Autotalo
Päämiestemme lisäksi paikalla asiantuntijoita ja autoja Eepeen Autotalolta. Nyt täyssähköinen tonniluokan pakettiauto Eepee Autotalosta pakettihintaan! Peugeot e-Expert 75 kWh 136 XL ajovalmiina, tule koeajolle. Tutustu tarjoukseen »


Mitkä Puuseppäpäivät?
Tapahtuma on osa alueellista puusepänteollisuuden palveluyritysten järjestämää tapahtumakonseptia, jonka perinteet yltävät vuoteen 1996 saakka. Näyttelyissä tarjotaan alan yrittäjille laaja katsaus puuseppäteollisuuden uusimpiin laitteisiin ja trendeihin. Tänä vuonna mukana on alueen 7 eri yritystä. Tutustu tapahtuman esitteeseen »

Iltatapahtuma
Seinäjoen Keilahallilla » on torstai-iltana yhteinen iltatapahtuma, jolloin keilausradat on varattu käyttöömme. Illan aikana herkullinen buffet-tarjoilu. Illan virallinen jatkopaikka on Kultainen Kulaus » Seinäjoen keskustassa.

Majoitustarjous
Hotelli Almassa: Käytä varausta tehdessäsi koodia “PUUSEPPÄPÄIVÄT2024”
Orginal Sokos Hotel Lakeus: Tarjous voimassa 2 viikkoa ennen ajankohtaa mennessä tehtyihin varauksiin. Käytä varausta tehdessäsi koodia “Bpuuseppa2024”

Valopäivät samalla reissulla!
Sisaryrityksemme KVS Oy järjestää Valopäivät-tapahtuman Puuseppäpäivien kanssa samaan aikaan Yrittäjäntie 6:ssa, käy tutustumassa valaistusalan uutuuksiin!

Nähdään Helakeskuksella Seinäjoella osoitteessa Rekkaväylä 7!