Avointen ovien päivät Turun showroomissa 15.-16.2.2024

Vietämme avointen ovien päiviä Turun showroomissa Käsityöläiskatu 14:ssä torstaina ja perjantaina 15.–16.2.2024. Tule tutustumaan uutuuksiin ja tarjouksiin ja nappaa samalla itsellesi IMA:n uusi biokierrätysastia!

Otetaan yhdessä startti alkuvuoteen ja tutustutaan alan parhaiden valmistajien ja brändien tarjontaan ja tuotteisiin. Tule inspiroitumaan uutuuksista ja tarjouksista makoisan kahvitarjoilun lomassa samalla verkostoituen ja vaihtaen kuulumisia.

Ovemme ovat avoinna:

To 15.2.2024
klo 10-20

Pe 16.2.2024
klo 9-15

Asiantuntijoita ja tarjouksia

Tapahtumassa on esillä mm. Grassin uutuus Nova Pro One laatikko, Muatoan Suomessa valmistettuja valopeilejä sekä uusi sisustuslevymallistomme. Tutustu myös Nova Pro perheeseen yhteensopiviin IMA:n jätejärjestelmiin. Pääset testaamaan myös asiantuntijan kanssa suunnitteluohjelmiamme Ledcuttia ja Mirrorcuttia.

Asiantuntijoita paikalla on Helakeskuksen ja Helatukun lisäksi Frankelta kun Franken myyntiedustaja Mika Bäckman saapuu paikalle molempina päivinä.

Hae itsellesi uutuusbiosanko

Kaikille paikan päälle tuleville veloituksetta IMA:n Hero biokierrätysastia! Osallistu samalla myös suureen Muatoan valopeiliarvontaan ja voita itsellesi unelmien peilisi.

Tapahtuman järjestää HtF Groupin sisaryritykset Helatukku Finland Oy ja Suomen Helakeskus Oy. Lisätietoa tapahtumasta Turun seudun myyjältämme Turolta /turo.vainioniemi@helakeskus.fi, 050 4071 688

Tervetuloa kylään!

Muina aikoina showroom on käytössä ajanvarauksella.
Osoite: Käsityöläiskatu 14, 20100 Turku