Helafest avointen ovien päivät Seinäjoella 13.-14.10.2022

AVOINTEN OVIEN AMMATTITAPAHTUMA

Tervetuloa vierailulle! Ovemme ovat auki torstaina ja perjantaina 13.–14.10.2022. Päivän aikana pääset tutustumaan uutuustuotteisiin näyttelytiloissamme sekä juuri uusiin tiloihin muuttaneeseen kasvavaan tuotantoomme.


Helakeskuksella esillä mm:

  • Grass-tuotteet ja valmiit laatikot
  • Resopal-työtasot
  • Laaja materiaali- ja kuosivalikoima sisustuslevyjä
  • Uusi Le Mans piilokulmamekanismi
  • Uuden verkkokauppamme esittely ja tunnusten tilaus

Tuotannon uudet tilat:

  • Tuotantokierros
  • Tutustu valopeilin rakentamiseen
  • Grass-valmislaatikoiden kokoamispiste

Tuotannon tilat sijaitsevat osoitteessa Väinölänkatu 12, 60120 Seinäjoki


Kulje helatalojen (Helatukku ja Helakeskus), Seinäjoen keskustan ja tuotannon tilojen välillä kätevästi tapahtumabussissa torstaipäivän aikana.

Majoitustarjous Hotelli Almasta koodilla ”Helafest”

TORSTAIN ILTAJUHLA

Iltajuhlassa OmaSP Stadionilla juhlitaan sisaryrityksemme 40-vuotisjuhlia, muistellaan menneitä vuosikymmeniä, kurkistetaan tuleviin vuosiin mm. Grassin brändijohtaja Harald Klühin kanssa sekä juhlitaan Beatwave-bändin tahdissa. Mukana stand-up koomikko Mikko Vaismaa ja DJ Jules W. Tapahtuman juontaa remonttipiiskuri Perttu Sirviö. Illan ohjelmasta lähetämme ilmoittautuneille tarkemman ohjelman ja aikataulun myöhemmin, mutta kurkista Teaser-esityksestä », mitä on tiedossa.

Pukukoodi on rento smart casual

Ilmoittauduthan etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti!
Ilmoittaudu tästä »


Helafest: Avointen ovien ammattitapahtuma
HtF Groupin hela-alan syyskarkeloihin osallistuu Helatukku Finland Oy, Suomen Helakeskus Oy, KVS Oy sekä MP-Tietosovellukset Oy. Torstaina talojen välillä bussikuljetus. Näyttelyssä tarjotaan laaja katsaus mm. Suomen kattavimpaan helavalikoimaan. Tervetuloa!