Kiitos osallistumisestasi Helafest avointen ovien päivään!

Kiitos osallistumisestasi HTF Groupin ja sen tytäryhtiöiden järjestämään Helafest avointen ovien päivään 4.-5.11.2021!

Toivomme että viihdyit ja sait runsaasti ideoita tulevaan. Tapahtuma sujui yli odotusten ja sen takasivat osaltaan innostunut yleisö, upeat yhteistyökumppanimme sekä asiantuntevat puhujat. Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Juhlimme isosti 50-vuotiasta Helakeskusta. Lanseerasimme tapahtumassa HTF Groupin Grass-yhteistyön, jonka ansiosta Helakeskuksen Grass-tuotevalikoima tulee laajentumaan, sillä valkoinen Scala-sarja ja Kinvaro T-Slim ylösaukaisumekanismi ovat tulossa valikoimaan mukaan. Uutuustuotteita tapahtumassa oli esillä myös mm. Domus Lineltä, Frankelta, Woodiolta, Muatoa-valopeileiltä, Resopalilta ja Aluco Originalsilta.

Mikäli et ehtinyt käymään Helafesteillä, niin uusittuihin näyttelytiloihimme pääsee tutustumaan paremmalla ajalla. Ole vain yhteydessä myyntiin ja sovi tapaaminen, tervetuloa!

Katso Youtube-video Vihreän timantin metsästyksestä:
https://www.youtube.com/watch?v=sFgD08YaYZs