HELAFEST AVOINTEN OVIEN PÄIVÄT SEINÄJOELLA 4.-5.11.2021

Tervetuloa Helafesteille Seinäjoelle 4.–5.11.2021!

HtF Group kutsuu sinut tutustumaan tytäryrityksiensä Helakeskuksen, Helatukun ja KVS Oy:n uutuustuotteisiin ja kuulumisiin. Tule testaamaan ja näkemään mallistomme paikan päällä vastaremontoiduissa showroom-tiloissamme.

HtF Group siirtyy vihreään aikakauteen!
Lanseeraamme GRASS-yhteistyön Helafesteillä. Helatukku tulee mukaan GRASS-perheeseen.

Helakeskus 50 vuotta
HtF Group juhlistaa Suomen Helakeskuksen pitkää ikää! Tule mukaan juhlimaan ja tutustumaan uusittuihin toimitiloihin Rekkaväylä 7:ssa!

Lisäksi ennakkomarkkinoinnissa GRASS-uutuus valkoinen Scala-laatikko sekä Kinvaro T-Slim nostin. Esillä on myös Muatoa designvalopeilit ja Woodion designkylpyhuonekalusteet sekä Osramin uutuudet ja Ledcut-suunnitteluohjelma.

Tule tutustumaan Helakeskuksen showroomissa Franken uusiin keittiöhanamalleihin, liesituulettimiin ja altaisiin. Esillä on myös laaja mallisto sisustuslevyjä Resopalilta ja Aluco Originalsilta sekä uudet ja innovatiiviset Domus Linen Unika ledvalaisimet.

Ovemme ovat auki:
Torstaina 4.11. klo 09:00–15:00
Perjantaina 5.11. klo 09:00–16:00

Sijaintimme:
Helakeskus: Rekkaväylä 7, 60100 Seinäjoki
Helatukku ja KVS: Yrittäjäntie 6, 60100

Tutustu tapahtumaesitteeseen tästä »

Nähdään Helafesteillä!