Suomen Helakeskus Oy osaksi HtF Group -konsernia

TIEDOTE 18.2.2021

Suomen Helakeskus Oy osaksi HtF Group -konsernia

Tavoitteena uusi kasvu ja alan ykkösasema Suomessa

Seinäjoella toimiva suomalainen HtF Group Oy on ostanut 18.2.2021 sijoitusyhtiö Panostajalta Suomen Helakeskus Oy:n koko osakekannan.

Suomen Helakeskus Oy:stä tulee kaupan yhteydessä HtF Groupin itsenäinen tytäryhtiö. Yhtiön henkilöstö jatkaa Helakeskuksessa vanhoina työntekijöinä.

Kaupan myötä yhtiön toimitusjohtajaksi siirtyy HtF Groupin johtaja Ari Pölkky. Hän on toiminut tähän asti HtF Groupin tytäryhtiön Helatukku Finland Oy:n toimitusjohtajana.

Helakeskus lähtee nyt tavoittelemaan yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa markkinoiden ykkösasemaa Suomessa. Tämä merkitsee kasvavia markkinoita päämiehille ja asiakkaille.

Suunta helaliiketoiminnan parhaaksi

Helakeskus on saanut aktiivisen omistajan sekä helaliiketoiminnan tuntevan, erittäin kokeneen uuden johdon. HtF Group on sitoutunut kehittämään ja vahvistamaan Helakeskusta. Ensimmäiseksi Helakeskus saa lisävahvistusta myyntitiimiinsä.

Helakeskus tulee täysiveriseksi jäseneksi HtF-joukkueeseen. Tämä tarkoittaa kehitystyötä, investointeja ja uusia kasvun avaimia. Konsernin laajeneminen tuo kaikille yhtiöille uusia mahdollisuuksia tuotevalikoiman laajentumiseen.

Alansa tunnetuimpaan kärkeen kuuluvan Helakeskuksen osto merkitsee Ari Pölkyn mukaan koko HtF-konsernille pitkää strategista edistysaskelta.

Helakeskus tuo konserniin alan parhaat päämiehet ja lojaalit, pitkäaikaiset asiakkaat. Helakeskuksen kansainvälinen hankintaosaaminen ja logistinen luotettavuus ovat huipputasoa. Saamme yhtiöstä myös lisää konsernitason talousosaamista. Olemme erittäin tyytyväisiä ja odotamme paljon tulevaisuudelta.

Syntyneen HtF-konsernin liikevaihto on reilusi yli 18 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on 58.

HtF-konsernin tytäryhtiöitä ovat 18.2.2021 alkaen

Suomen Helakeskus Oy: kalustehelojen ja -tarvikkeiden tukkuliiketoiminta

Helatukku Finland Oy: hela- ja kiintokalustealan tukkuliiketoiminta

KVS Oy: valaistus- ja sähkösuunnittelu, asennukset sekä tukkuliiketoiminta, Suomen virallinen Casambi-ekosysteemin tuotteiden jakelija

MP-Tietosovellukset Oy: ERP-järjestelmät ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut tukku- ja tuontialan yrityksille.

Yhteistyöterveisin
SUOMEN HELAKESKUS OY

Ari Pölkky
toimitusjohtaja

+358 40 087 5226
ari.polkky@htfgroup.fi

Suomen Helakeskus Oy
Porttivahti 3
FI -60100 Seinäjoki

www.helakeskus.fi
https://www.htfgroup.fi/