Uudistimme showroomimme

Uudistunut Helakeskuksen showroom: tule tutustumaan!

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä teille täysin uudistetun showroomimme, joka tarjoaa asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen valikoimaamme. Showroom on uudistunut merkittävästi, ja työtä on keväällä tehty paljon, jotta voimme tarjota teille entistä paremman asiakaskokemuksen.

Jos Seinäjoki osuu kesälomallasi esimerkiksi läpikulkumatkallesi, piipahdathan toki vierailemaan esittelytiloissamme osoitteessa Porttivahti 3. Olemme avoinna arkisin koko kesän klo 8-16.

Salicen innovatiiviset keittiömekanismit

Salice tarjoaa keittiöihin huippulaadukkaita ja innovatiivisia ratkaisuja, joista showroomissamme on esillä mm. Salice Exedra2 Star. Tämä liukuovijärjestelmä tarjoaa sulavan ja tyylikkään vaihtoehdon perinteisille oviratkaisuille, ja se on erityisesti suunniteltu tiloihin, joissa arvostetaan esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä. Liukuovijärjestelmä säästää tilaa, sillä ovet liukuvat sivuille kaapin sisään, jolloin ne eivät vie ylimääräistä tilaa avatessa tai sulkiessa. Tämä on erityisen hyödyllistä pienissä tiloissa. Järjestelmä on varustettu pehmeästi sulkeutuvilla mekanismeilla, jotka takaavat hiljaisen ja vaivattoman käytön.

Franke -modernia käytännöllisyyttä

Franken osastollamme esitellään uutuusaltaat, jotka yhdistävät innovatiivisen muotoilun, korkealaatuiset materiaalit unohtamatta arkipäivän käytännöllisyyttä. Meillä on esilä mm. Franken uusi induktioliesi Franke Maris FMA 839 HI, joka on varustettu integroidulla tasotuulettimella, jossa yhdistyy huippuluokan keitto-ominaisuudet ja tehokas ilmanvaihto.

Hailo -mukana arjen askareissa

Olemme saaneet edustukseemme Hailon laajan valikoiman jätelajittelulaatikostoja, joiden myyntipakkauksissa ovat kaikki tarvittavat helat valmiina, kiskoista alkaen. Hailon upeimmat tuotteet esillä Helakeskuksella, Mm. elektroninen jätevaunun avaaja Libero 3.0 toimii ilman tahattomien avauksien riskiä ja viimeistelee keittiön helppokäyttöisyydellään. Hailon valikoimasta löytyy myös Pantry Box – leipä/vihanneslaatikko, jonka asennus tapahtuu helposti ja yksinkertaisesti nykyisen laatikostosi laatikonsivujen päälle 350 mm etusarjan taakse Tule ja testaa nämä huipputuotteet itse paikan päällä.

Element System -yhdistele ja muokkaa tarpeidesi mukaan

Element System tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman säilytysratkaisuja, jotka auttavat luomaan järjestystä ja optimoimaan tilankäytön eri ympäristöissä, kuten kodeissa, toimistoissa ja teollisessa käytössä. Element System keskeisiä piirteitä ovat sen modulaarisuus, korkea laatu, helppo asennus ja monipuolisuus. Järjestelmä on saatavana meiltä sekä valkoisena että mustana tuoteperheenä.

Grass Nova Pro Scala ja One laatikot nyt meillä!

Näe visiitilläsi showroomissamme myös Grassin uudet Nova Pro -laatikkosarjat. Nova Pro Scala ja One ovat nyt esillä väreissä Stone ja Valkoinen. Kauttamme saat myös Grass-yhteensopivat lisävarusteet, asennuskoneet ja jigit. Tiesithän, että meiltä saat myös Scalaready-valmislaatikot? Näe nämä upeat tuotteet omin silmin ja löydä täydelliset ratkaisut omiin projekteihisi.

Muatoan kasvanut valopeilimallisto

Muatoan valopeilimalliston uusimmat mallit ovat näyttävästi esillä uudistuneessa showroomissamme. Iso tilaan räätälöity, elegantti puolikaari peili on selkeä katseenvangitsija. Lisäksi esillä on suuren suosion saanut kantikas, pyöreäkulmainen peili Utu taustavalolla. Nämä valopeilit tarjoavat loistavia ratkaisuja mm. kylpyhuoneiden ja eteisten valaistukseen. Peilit yhdistävät tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden, antaen samalla upeaa valaistusta. Tutustu uusiin malleihin ja löydä täydellinen valopeili juuri sinun tarpeisiisi!

Helakeskus on myös hanakeskus!

Mora INXX II-hanat täydentävät Helakeskuksen valikoimaa ja mahdollistavat asiakkaillemme entistäkin enemmän vaihtoehtoja projekteihin. Varastomallistostamme löydät kattavan valikoiman puusepänteollisuuteen suunnattua korkeamman laatutason INXX II – hanamallistoa, lisäksi toimitusmyyntimallisto muutaman päivän toimitusajoilla täydentää valikoimaa. Väreinä mattamustan ja kromin lisäksi monia kiinnostava harjattu messinki.

Odotamme vierailuasi

Uudistustyöt showroomillamme ovat olleet mittavia, ja olemme panostaneet paljon aikaa ja resursseja luodaksemme inspiroivan ja informatiivisen kokemuksen teille kaikille. Haluamme tarjota teille parhaan mahdollisen palvelun ja toivomme, että löydät juuri oikeat ratkaisut omiin projekteihisi. Odotamme innolla vierailuasi!