Grass Nova Pro One nyt varastossamme

Nova Pro One

Grass Nova Pro perhe kasvaa Scalan saadessa rinnalleen uudet One-laatikot värissä Stone! Onen ainutlaatuinen muotoilu ja huippuluokan toiminnot tekevät siitä täydellisen valinnan niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin vaatehuoneeseenkin. Tuotteessa yhdistyvät teknologinen kehitys, miellyttävä toiminnallisuus, huippulaatu sekä tarkkuus pienimmässäkin yksityiskohdassa.

Minimoi monimutkaisuus
Grass Nova Pro One on modernisti muotoiltu, Nova Pro kiskon päälle rakennettava laatikko, jonka käyttömukavuus ja säilytystila on maksimoitu. Nova Pro -laatikoissa on täysin ulostulevat ja vaimennetut kiskot. Pieni 20 N vetovastus, äänetön sulkeutuminen ja synkronoitu kiskon rakenne tarjoavat käyttömukavuutta myös vetimettömissä laatikoissa.

Optimaalinen tuotevalikoima tarjoaa maksimaalisen määrän vaihtoehtoja minimaalisella määrällä tuotteita. Onen H90 sivulla rakennat matalan sekä korkean reelinkilaatikon. Crystal korokelaidalla tuot lisäilmettä korkeaan laatikkoon. Sivut myydään erikseen vasen ja oikea.

Yhteensopiva Nova Pro perhe
Nova Pro tuoteperheen laatikot, One ja Scala, toimivat samoilla levyosilla ja porauksilla. Lisäksi laatikoiden lisävarusteet, kuten pohjamatot ja lokerikot, ovat yhteensopivia. 

Moderni laatikonsivun design
Nykyaikainen laatikon sivun muotoilu leikkii valolla antaen sille uuden ilmeen eri kulmista katsottuna. Katso YouTube-video: 

Tutustu Nova Pro One laatikoihin verkkokaupassa »

Tutustu Nova Pro tuotteisiin verkkokaupassa »

Tutustu Nova Pro tarvikkeisiin verkkokaupassa »