Asiakastyytyväisyystutkimuksessa loistavat NPS-tulokset

Kiitos teille, arvoisat asiakkaat!

Suomen Helakeskus Oy teetti NPS asiakastutkimuksen Pajakon Oy:n toimesta ja otamme nöyränä ja kiitollisena vastaan tutkimuksen loistavat tulokset.

Tulosten perusteella on ilo todeta, että saimme suositteluindeksimittauksessa korkean tuloksen (43). Rakentamisen toimialalukema on 25, joten olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme tulokseen.

Suurimmaksi vahvuudeksi yrityksessämme nousi henkilöstön ystävällisyys ja toimiva asiakaspalvelu. Olemme mielestänne onnistuneet erinomaisesti myös ongelmatilanteiden hoitamisessa ja toimitustemme luotettavuus ja laatu ovat olleet kiitettävällä tasolla.

Otamme enemmän kuin tyytyväisenä vastaan myös adjektiivit, joilla kuvailitte yritystämme: luotettava, iso toimija, suomalainen, hyvä hinta/laatusuhde ja laaja tuotevalikoima.

Tulemme myös jatkossa vastaamaan odotuksiinne ja kehittämisideoihinne taataksemme teille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kanssamme. Kehitämme jatkuvasti esim. tuotevalikoimaamme, jotta se tulevaisuudessa sopii täydellisesti yritystoimintanne tarpeisiin.