Suunnittele kohteen ledvalaistus LEDCUT® mittatilauspalvelussa

Lednauhojen mittatilauspalvelu on suunnitteluohjelma, jossa voit suunnitella ja tilata kohteeseen soveltuvan valaistuksen Osramin lednauhoilla. Käyttötarkoituksen mukaan nauha voidaan tilata määrämittaan katkaistuna joko ilman profiilia tai valmiiksi upotettavaan tai pinta-asenteiseen alumiiniprofiiliin asennettuna.

Valitse vain valaisimen profiilimalli ja syötä valaisimmelle mitat. Valitse kohteen käyttötarkoitukseen sopiva lednauha ja mahdolliset lisävarusteet kuten kytkimet ja pistorasiat. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti ledvalaisimelle sopivan muuntajan. Saat tilattua koko paketin kätevästi suoraan kohteeseen!

Pääset kirjautumaan Ledcut-suunnitteluohjelmaan samoilla tunnuksilla kuin Helakeskuksen verkkokauppaan. Mikäli sinulta puuttuu tunnukset tai niitä ei ole vielä aktivoitu suunnitteluohjelmaan, olethan yhteydessä myynti@helakeskus.fi.

Tutustu suunnitteluohjelmaan:
https://www.ematilda.net/ledhke