Suomen Helakeskus vahvistaa myyntitiimiään ja kehittää asiakaspalvelua

Antti Peltonen
antti.peltonen@helakeskus.fi
050 039 9893

Antti on aloittanut työskentelyn myynnin kehityspäällikkönä. Hän huolehtii omista asiakkaistaan ja kehittää järjestelmiä asiakasystävälliseen suuntaan. Asiakkaidemme koulutus tuotteiden osalta tulee olemaan Antin keskeisiä työtehtäviä.

Marko Ojaniemi
marko.ojaniemi@helakeskus.fi
040 708 6270

Marko aloittaa uutena Suomen Helakeskuksen myyntijohtajana 29.3.2021. Markolla on pitkä ja laaja osaaminen myynnin parista ja viimeiset 22 vuotta hän on toiminut Canoramalla myyntitehtävissä, joista 15 vuotta aluepäällikkönä. Urheilullisesta myyntijohtajasta löytyy paljon virtaa ja intoa: ”odotan innolla uutta työtehtävää ja asiakkaiden tapaamista”, hän sanoo.

Konsernin terveiset


Kasvava konserni

Suomen Helakeskus Oy:n emoyhtiö on vuonna 2016 perustettu HtF Group Oy. Kaikki konserniin kuuluvat yhtiöt jatkavat itsenäisinä tytäryhtiöinä, joiden toimintaa HtF Group Oy on sitoutunut kehittämään ja vahvistamaan entisestään. 

Mikä HtF Group?

HtF Group on eteläpohjalainen rakennus- ja kalusteteollisuuden tarpeiden ympärille rakennettu konserni, joka keskittyy erityisesti kalustehelojen ja -tarvikkeiden sekä valaistus- ja sähkötarvikkeiden tukkuliiketoimintaan sekä näitä tukevien palvelu- ja digikonseptien tuottamiseen.

Tutustu HtF Groupin verkkosivuihin